Program

Tuesday 18th of February 2020

8:30 am to 9:30 am

Registration & Networking

9:30 am to 10:15 am

Opening Speech – Mr. Hussein Al Sherbini - Finance & Administration Manager - EIA

H.E. Engineer Sultan Bin Saeed Al Mansouri

Minister of Economy, Chairman of the Insurance Authority, UAE

H.E. Khaled Mohammed Al-Badi

Chairman of Emirates Insurance Association

Our Vision - Mr. Hamad Al Mehyas

Chairman of the Life & Medical Technical Sub-Committee

10:15 am to 10:45 am

 H.E Dr. Amin Al Amiri

Asst. Undersecretary of Public Health Policy & Licensing Sector at UAE Ministry of Health & Prevention

10:45 am to 11:00 am

Break - Yoga Breakfast, Dr. Vishwas, SitFit

 

Fierce Market Competition

10:45 am to 11:00

Daman (15 mins)

11:00 am to 11:15 am

Ashraf Azzouni - Managing Director - RGA(15 mins)

11:10 am to 11:30 am

SCOR – Jens Sonnenchion (15 mins)

11:30 am to 12:00 pm

Panel Discussion (30 mins) Moderated by Dr. Hazem Al Madi

12:00 pm to 12:15

Break

12:15 pm to 12:30 pm

Speed Networking

 

Waste & overuse

12:30 pm to 12:45 pm

Joe Boulos- Group CEO – NAS

12:45 pm to 1:00 pm

Dr. Haydar - Managing Director - Al Futtaim Health (15 mins)

1:00 pm to 1:15

Andre Daoud - Medcare & Aster (15 mins)

Healthcare providers’ role in containing inflation

1:15 pm to 01:45 pm

Panel Discussion (30 mins) Moderated by Dr. Nabil Amin

1:45 pm to 2:00 pm

Dr. Naima Saleh - Chairperson of Scientific Committee - Emirates Physiotherapy Society - Director - Mirdif Center for physiotherapy & Rehabilitation 

a provider’s point of view

2:00 pm

Lunch - hosted by National Health Insurance Co. (DAMAN)

 

Wednesday 19th of February 2020

8:00 am to 8:45 am

Reception & Networking

8:45 am to 9:00 am

Wellness break

9:00 am to 12:30 am

Regulators’ Updates

9:00 am to 9:30 am

Mr. Saleh Al Hashimi - CEO - Dubai Health Insurance Corporation (DHA)

9:30 am to 10:00 am

Insurance Authority - UAE

10:00 am to 10:30 am

Dubai International Finance Center (DIFC)

10:30 am to 11:00

Mr. Hamad Al Mehyas - CEO - DAMAN

11:00 am to 11:30 am

Panel Discussion regulated by Dr. Laila Al Jassmi

11:30 am to 11:45 am

Wellness Break

11:45 am to 12:00 pm

Break

12:00 pm to 12:30

Sharjah Health Authority (T.B.A)

12:30 pm to 1:00 pm

InsurTech: Artificial intelligence in risk management:

Allianz

1:00 pm to 1:30 pm

Closing speech & speaker recognition

1:30 pm

Lunch hosted by Abu Dhabi National Insurance Co. (ADNIC)